779,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Мощен уред за засмукване и раздробяване

Бензиновият уред за засмукване и раздробяване STIHL SH 86 е подходящ за разнообразни дейности по раздробяване и обдухване и е идеален при продължителна употреба на големи площи. От ефективния бензинов уред за обдухване частните потребители и професионалисти получават еднакво мощна подкрепа както в режим на засмукване, така и при обдухване. Уредът се задвижва от двигател STIHL 2-MIX. Освен това той предлага голям комфорт при работа и обслужване. Това се забелязва още при стартиране на двигателя STIHL SH 86: Тук STIHL ElastoStart с помощта на интегриран омекотяващ елемент предотвратява резки пикови натоварвания при стартиране. Ръчната горивоподкачваща помпа на уреда за засмукване щади допълнително силите. Чрез безстепенното регулиране на оборотите винаги разполагате с точната необходима мощност, от която се нуждае уредът за засмукване и раздробяване STIHL SH 86. Лостът за газта със стоп бутон също може да се фиксира безстепенно. В допълнение идва ергономичното управление с една ръка с гумирана ръкохватка.

В лехи или ъгли, където трудно се издухват листата, можете ефективно да засмучете и директно да раздробите шумата с уреда за засмукване и раздробяване STIHL SH 86. Ножът за раздробяване от висококачествена стомана осигурява раздробяване на малки парчета на нарязания материал. Накрая този материал попада директно в голямата 45 л торба на бензиновия уред за засмукване SH 86. При употреба в силно запрашени райони можете да оборудвате уреда допълнително с филтриращата прахта торба за SH 56 и SH 86 също с обем 45 л.

Уредът за засмукване е оборудван серийно за употреба с плоска дюза и кръгла дюза. Също така се предлага извита плоска дюза като допълнително оборудване. Благодарение на тези характеристики на оборудване на уреда за засмукване STIHL SH 86, можете при по-продължителна употреба, с помощта на функцията за обдухване да отстраните по-големи количества листа. За отстраняване на замърсяване и листа от улуци, опционално на разположение е комплектът за почистване на улуци на STIHL с около 3 м дълга тръба за обдухване. По време на употребата като уред за обдухване или за раздробяване антивибрационната система STIHL предпазва Вашите мускули и стави.

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Двигател 2-MIX на STIHL
ДВИГАТЕЛ 2-MIX НА STIHL
Антивибрационна система
АНТИВИБРАЦИОННА СИСТЕМА НА STIHL
Лост за газта, фиксиращ се със стоп-бутон
ФИКСИРАЩ СЕ ЛОСТ ЗА ГАЗТА СЪС СТОП БУТОН

Технически характеристики

Съотношение на надробяване1:14
Работен обем27,2 cм³
Gewicht5,8 kg
Ниво на вибрации ляво/дясно2,5/1,4 м/сек² 1)
Сила на обдухване15 N

Сервизно обслужване и съвети