349,00 лв.
314,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Оферта
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Висококачествена прахосмукачка за мокро и сухо почистване

Промоционалната цена е за промо пакет, включващ SE 62 + 1 бр. филтърна торба, SE 61/62/E, 5 бр. в кутия. С него спестявате и 29,- лв. с ДДС, колкото е препоръчителната редовна цена на филтрите в промо пакета.

С електрическата прахосмукачка за мокро и сухо почистване STIHL SE 62 имате компактен и универсален почистващ уред за професионално почистване в сервизи или за услуги по почистване, както и в промишлеността. Промишлената прахосмукачка събира прах, замърсявания и течности както на закрито, така и на открито. Особено практично: Можете да премахнете дори труднодостъпния прах от пукнатини и ъгли, като използвате функцията за обдухване. За преоборудване можете да свържете всмукателната тръба към връзката за изходящия въздух. Удължителната тръба може лесно да се свърже посредством бърза връзка. Благодарение на стандартния превключващ се комбиниран накрайник за под на STIHL, универсалния засмукващ накрайник на STIHL или STIHL накрайник за фуги, Вие сте оборудвани със STIHL SE 62 за широко приложение. Отпадъците попадат в 20 л контейнер и преминават допълнително през филтър.

За лесна поддръжка и запазване на постоянно висока мощност на засмукване серийно е интегрирана комбинирана филтърна система, състояща се от хартиен филтриращ елемент и филтърна торба от текстил. За да почистите филтъра, просто затворете смукателния отвор в края на смукателния маркуч и започнете да почиствате, като натиснете бутона. Можете да използвате практичния държач за смукателната тръба, за да прикрепите цялото смукателно оборудване, включително накрайника за под, директно към промишлената прахосмукачка STIHL SE 62.

Допълнителните аксесоари за прахосмукачката за мокро и сухо почистване SE 62 разширяват нейния набор от функции за различни приложения. Например многокомпонентният комплект за МПС на STIHL е предназначен за почистване на различни повърхности в превозни средства.

SE 62

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Държач за всмукателната тръба
Държач за всмукателната тръба
МНОГОСТЕПЕННА ФИЛТЪРНА СИСТЕМА
МНОГОСТЕПЕННА ФИЛТЪРНА СИСТЕМА
Обдухваща функция
Обдухваща функция

Технически характеристики

Вместимост на контейнера20 л
Макс. подналягане210 mbar
Мощност P(макс.)1400 W
Тегло, окомплектована7,5 кг
Ниво на звуково налягане70,9 dB(A) 1)

Сервизно обслужване и съвети