999,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Мощна прахосмукачка за мокро и сухо почистване с автоматично включване

Електрическата прахосмукачка за мокро и сухо почистване STIHL SE 122 E е особено подходяща за професионална употреба в сервизи или индустриални предприятия. С промишлената прахосмукачка освен прах и мръсотия можете да изсмуквате и трески, стружки или течности. Бързото закрепване или премахване на дългия 3 м смукателен маркуч се подпомага от удължителна тръба от неръждаема стомана с бързо свързване. STIHL SE 122 E стандартно разполага с превключваем комбиниран накрайник за под STIHL, универсален накрайник за засмукване STIHL и накрайник за цепнатини STIHL.

С помощта на вграденото автоматично засмукване при автоматично включване можете да свържете външни електрически инструменти към адаптера. След това прахосмукачката ще се включва и изключва автоматично заедно с инструмента. Например прахът от пробиване се отстранява директно. Плавното стартиране, контролът на оборотитеза безстепенно регулиране на мощността на засмукване и регулаторът за самоизключване Ви помагат за удобна работа. Застопоряващите се колелца гарантират мобилност и безопасност. STIHL SE 122 E има стандартна многостепенна филтърна система, състояща се от хартиен филтриращ елемент и филтърна торбичка от текстил, което осигурява лесна поддръжка и запазване на постоянно висока смукателна мощност. За да почистите филтъра, просто трябва да затворите смукателния отвор в края на смукателния маркуч и да започнете да почиствате, като натиснете бутона. Във вградената в уреда практична кутия за принадлежности на промишлената прахосмукачка SE 122 E можете да съхранявате накрайниците и смукателния маркуч, за да спестите място.

С предлаганите като опция допълнителни принадлежности, като например комплект за почистване на големи отпадъци на STIHL, можете да адаптирате STIHL SE 122 E към специални изисквания.

SE 122 E

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Филтриращ елемент
Многостепенна филтърна система
Регулиране на оборотите
Регулиране на оборотите
Вградена поставка за аксесоари
Вградена поставка за аксесоарите

Технически характеристики

Вместимост на контейнера30 л
Мощност P(макс.)1500 W
Тегло, окомплектована12,3 кг
Ниво на звуково налягане65,1 dB(A) 1)
Дължина на всмукателния маркуч3 м

Сервизно обслужване и съвети