109,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Голяма свобода на движенията при продължителна работа в гората

Самарът STIHL ADVANCE подпомага професионалистите при продължителна работа в гората с циркулярни дискове или при косене с храсторез STIHL с повече комфорт. Професионалните задачи в гората изискват висококачествено оборудване, което отговаря на всички изисквания. С колана за моторни коси STIHL стабилното и безопасно боравене с Вашата моторна коса STIHL е улеснено. Можете да закачите Вашата моторна коса STIHL или храсторез STIHL към свободно висящата подложка за крака. Това Ви осигурява голяма свобода на движение. Коланът за хразторези STIHL има ниско тегло, подплатен е в областта на ханша и презрамките и е особено ергономичен и удобен. По-доброто разпределение на тежестта на Вашия работен инструмент щади мускулите и ставите по време на работа.

Ако е необходимо, можете по избор да допълните самара STIHL за храсторези с раницата за инструменти STIHL ADVANCE и по този начин да разполагате бързо и удобно с допълнително оборудване.

Самарът за работа в гората STIHL ADVANCE е подходящ за използване с моделите от бензиновата моторна коса STIHL FS 91 до бензиновия храсторез STIHL FS 561.

Предлага се в стандартен размер (кат. № 41477109003) и в XXL версия (кат. № 41477109009) за потребители с ръст над 1,90 м.

Bild

Сервизно обслужване и съвети