999,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Комфортна моторна коса (0,9 kW) с лостова ръкохватка и "ECOSPEED"

С бензиновата моторна коса STIHL FS 94 C-E професионалистите по поддръжката на градини и озеленяването могат да косят идеално големи площи.

Двигателят STIHL 2-MIX на моторната коса STIHL FS 94 C-E осигурява висока производителност и икономичен разход. С големия резервоар за гориво можете да косите ефективно и големи площи. Пускането в действие на бензиновата моторна коса STIHL FS 94 е комфортно благодарение на устройството STIHL ErgoStart . Особено полезна е функцията за частично натоварване STIHL ECOSPEED, която дава възможност за безстепенно регулиране на работните обороти директно от ръкохватката. По този начин можете да спестите гориво в зависимост от ситуацията. Освен това при частично натоварване има по-малка вероятност от вибрации на уреда.

Моторната коса е оборудвана с ергономична лостова ръкохватка за работа с две ръце. Лостовата ръкохватка подпомага с формата си естественото движение на косата и Ви улеснява по този начин ефективно в работата. Включеният в серийната окомплектовка, удобен двоен презрамен колан STIHL облекчава работата при продължителна употреба и предпазва Вашите мускули и стави. Моторната коса FS 94 C-E е снабдена серийно с нож за косене на трева 230-2. Това е оптимално, когато искате да косите жилава трева.

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

STIHL ECOSPEED
STIHL ECOSPEED
Двигател 2-MIX на STIHL
ДВИГАТЕЛ 2-MIX НА STIHL
Стоп-бутон
СТОП БУТОН

Технически характеристики

Работен обем24,1 см³
Мощност0,9/1,2 kW/к.с.
Тегло4,9 кг 1)
Ниво на звуково налягане с пластмасов инструмент93 dB(A) 2)
Ниво на звуково налягане с метален инструмент93 dB(A) 2)

Сервизно обслужване и съвети