799,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Здрава моторна коса с ErgoStart и лостова ръкохватка (0,9 kW)

С бензиновата моторна коса STIHL FS 70 C-E за прецизна частна употреба можете да косите ефективнои по-големи площи с жилава трева.

Моторната коса се задвижва от мощен и икономичен двигател STIHL 2-MIX . Стартирането на бензиновата моторна коса е комфортно благодарение на устройството STIHL ErgoStart, с което е достатъчно плавно и равномерно издърпване. Освен това моторната коса разполага и с практична лостова ръкохватка. Ръкохватката за две ръце е с ергономична форма и подпомага естественото движение при косене. С помощта на крилчат винт можете да регулирате желаната позиция на ръкохватката. По този начин поддържате и по-големи градини и дворове удобно и без много усилия.

Обслужването се улеснява с мултифункционалната ръкохватка, тъй като с нея бензиновата моторна коса STIHL FS 70 C-E може да се управлява само с една ръка. Благодарение на стоп бутона моторната коса STIHL FS 70 C-E може да се стартира отново директно след прекъсване без натискане на превключватели.

При по-продължителна употреба е препоръчително да се използва включеният в окомплектовката презрамен колан. С него работата става по-удобна и Вие предпазвате Вашите мускули и стави. Бензиновата моторна коса FS 70 C-E се доставя серийно с ножа за косене на трева 230-2.

FS 70 C-E

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Двоен презраменен колан
Двоен презрамен колан
Двигател 2-MIX на STIHL с принцип на продухване
Двигател 2-MIX на STIHL
Стоп-бутон
Стоп-бутон

Технически характеристики

Работен обем27,2 см³
Мощност1/1,2 kW/к.с.
Стандартен режещ инструментДвустранен нож 230-2
Тегло5,4 кг 1)
Ниво на звуково налягане с пластмасов инструмент94 dB(A) 2)

Сервизно обслужване и съвети