369,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Лека моторна коса (0,65 kW)

Като най-леката моторна коса от STIHL, FS 38 е идеалният инструмент за собствениците на градини. Моторната коса с тегло 4,2 кг е идеална за оформяне на кантовете на тревата и подрязването на малки тревни площи. В допълнение, компактната и маневрена коса за трева надеждно премахва тревата и плевелите дори по пътеки и стълби. Мултифункционалната ръкохватка, управлявана с една ръка позволява лесна експлоатация, тъй като всички контролни елементи са достъпни с една ръка. От друга страна, бензиновата моторна коса STIHL FS 38 може да се управлява прецизно посредством кръговата си ръкохватка. Други предимства на тази бензинова коса за трева включват двигател STIHL 2-MIX, който съчетава висока ефективност с икономичен разход.

Ако планирате по-дълга употреба в градината, препоръчително е да използвате наличния като аксесоар единичен колан за носене. Това значително увеличава комфорта по време на продължителни дейности и щади мускулите и ставите. STIHL ErgoStart или STIHL ElastoStart също могат да бъдат оборудвани допълнително. И двете системи опростяват стартирането на устройството и намаляват необходимото усилие.

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Двигател 2-MIX на STIHL
ДВИГАТЕЛ 2-MIX НА STIHL
Мултифункционална ръкохватка
МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА РЪКОХВАТКА ЗА УПРАВЛЕНИЕ С ЕДНА
Ръчна горивоподкачваща помпа
РЪЧНА ГОРИВОПОДКАЧВАЩА ПОМПА

Технически характеристики

Работен обем27,2 см³
Мощност0,65/0,9 kW/к.с.
Тегло4,2 кг 1)
Ниво на звуково налягане с пластмасов инструмент94 dB(A) 2)
Ниво на звуково налягане с метален инструмент96 dB(A) 2)

Сервизно обслужване и съвети