459,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Лека моторна коса (0,7 kW)

Ако трябва да косите по-малки тревни площи, където не си струва да използвате косачката, тогава моторната коса STIHL FS 40 е правилният избор. С моторната коса с тегло от само 4,4 кг можете също толкова добре да извършвате дейности по почистване около дървета, както и по пътеки и стълби във Вашата градина.

Бензиновата коса за трева е оборудвана с практичен стоп-бутон. По този начин двигателят на косата STIHL FS 40 е готов за работа по всяко време, дори и след прекъсване, без задействане на превключвателите. Мултифункционалната ръкохватка, управлявана с една ръка улеснява работата, като същевременно Ви позволява да насочвате прецизно моторната коса.

Моторната коса се задвижва от мощен двигател STIHL 2-MIX, който също е икономичен по отношение на разхода. За по-дълга употреба в градината препоръчваме да използвате единичния колан за носене, който се предлага като аксесоар. Той Ви позволява да работите удобно дори при по-дълготрайни задачи. За опростено стартиране на косата за трева с намалено усилие можете да я дооборудвате с STIHL ErgoStart.

FS 40

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Двигател 2-MIX на STIHL с принцип на продухване
Двигател 2-MIX на STIHL
Стоп-бутон
Стоп-бутон
Мултифункционална ръкохватка
Мултифункционална ръкохватка

Технически характеристики

Ниво на звуково налягане с метален инструмент97 dB(A) 1)
Работен обем27,2 см³
Мощност0,7/1 kW/к.с.
Тегло4,4 кг 2)
Стандартен режещ инструментAutoCut C 6-2

Сервизно обслужване и съвети