199,00 лв.
179,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Оферта
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Лека електрическа коса

Електрическата коса STIHL FSE 52 впечатлява при подрязване и косене на площи в близост до дома. С тегло само 2,2 кг, електрическата моторна коса е много лека и при това с ниски емисии. Затова можете да използвате електрическата коса в райони с наложени ограничения на шума. Не се нуждаете от защита за слуха.

С регулируемия прът можете да адаптирате електрическата моторна коса STIHL FSE 52 според Вашия ръст и така да работите особено ергономично. Кръговата ръкохватка, която се регулира без инструмент, е идеална за прецизни дейности по подрязване и косене. Благодарение на наклоняемата глава за косене можете ефективно да обработвате и трудно достъпни места при стълби, пътища или около храсти.

STIHL FSE 52 е оборудвана с глава за косене STIHL AutoCut C 3-2. Практичен ограничител се грижи дърветата и растенията да са защитени. Тъй като кордата не коси извън обхвата на ограничителя. Благодарение на приспособлението за изтегляне и прибиране на кабела щекерната връзка няма да се изключи при допълнително изтегляне на кабела.

FSE 52

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Наклоняема глава за косене
Наклоняема глава за косене
Ограничител
Ограничител
Предпазни очила
Предпазни очила

Технически характеристики

Стандартен режещ инструментAutoCut 2-2
Ниво на звуково налягане83 dB(A) 1)
Ниво на звукова мощност94 dB(A) 1)
Ниво на вибрации ляво/дясно3/4,5 м/сек² 2)
Номинално напрежение220-240 V

Сервизно обслужване и съвети