845,26 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Информация

Висок комфорт и при катерене

STIHL поставя нови стандарти с дишащите и изключително удобни панталони STIHL ADVANCE X-TREEm. Панталоните за работа в гората са особено подходящи за катерене и професионална работа в гората при екстремни условия. Материята ProElast за еластични платки, разработена специално за STIHL, предлага висока степен на свобода на движение и намалява умората. Панталонът STIHL ADVANCE X-TREEm се предлага в дизайн Regular Fit. Благодарение на високото съдържание на силно еластичната материя ProElast, панталонът следват всяко движение, приляга добре към различни форми на тялото и е еднакво подходящ за жени и мъже. Особено лекият материал за защита от срязвания AVERTIC™ pro lite, разработен специално за STIHL, е дишащ, съхне бързо и заедно с меката вътрешна подплата от микрофибър осигурява особено приятни условия на тялото, дори при висока физическа активност. Ако това не Ви е достатъчно, например при високи температури, можете да осигурите още по-голямо проветряване с отворите за проветряване, които можете да регулирате с цип.

Еластичните кантове с керамично покритие на коленете и защитата от убождане от тръни на долната част на крачола предпазват материята на панталоните от протриване и разкъсване. Маншетите от изключително дишаща материя се свързват лесно с обувката Ви, предпазвайки краката от кърлежи. Можете да съхранявате Вашите ценни вещи в 4-те плоски джоба с цип. Ципът с вътрешна спирала е покрит, така че да не може да загуби своята функция при попадане на смола. Светлоотразителните елементи и предупредителният оранжев компонент осигуряват по-добра видимост. Включени са тиранти, които можете да прикрепите към халките. Препоръчваме комбинацията от панталон STIHL ADVANCE X-TREEm и яке STIHL ADVANCE X-TREEm. Като костюм, комбинацията е съобразена със специалните изисквания на работниците по поддръжка на короните на дърветата и показва най-добре силните си страни.

Можете да перете панталоните STIHL ADVANCE X-TREEm при 60°C в пералнята.

Допълнителни данни:

  • Състав на материала лицев материал: 80 % полиестер, 15 % полиамид, 4 % еластан, 1 % керамика
  • Състав на материала за подплата: 66 % полипропилен, 34 % полиестер
  • Налични цветове: Двуцветно (черно/яркооранжево)
  • Предлагани размери: XS-3XL
  • Тегло за размер М: 1,3 кг
  • Клас на защита от срязване: 1, дизайн A (EN 381 съотв. EN ISO 11393)
  • Брой слоеве: 6

Повече информация за отделните размери Ви предлага нашата таблица с размери. Моля, за изработка по поръчка на Вашия панталон STIHL ADVANCE X-TREEm се обърнете към Вашия специализиран търговец на STIHL на място.

Панталонът STIHL ADVANCE X-TREEm е отличен със знака за качество KWF-Profi на Германския център за горски технологии.

Оборудване и функция

Защита от протриване
Защита от протриване
Лека 6-слойна защита от срязване
Лека 6-слойна защита от срязване
Дишаща защита от намокряне
Дишаща защита от намокряне

Технически характеристики

Изработка по индивидуални размеривъзможна (последни цифри на кат. номер -99)
Състав на лицевия плат80 % полиестер, 15 % полиамид, 4 % еластан, 1 % керамика
Специална материя със защита от срязванеAVERTICTM Pro lite
Ластични платки/вложки1
Дишаща материяотлична

Сервизно обслужване и съвети