107,48 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Ножица със средна дължина за рязане на овощни и лозови насаждения

С дължина 75 см ножицата за клони Bypass STIHL PB 11 спада към среднодългите ножици и е предназначена специално за лозарството и овощарството, подходяща е също и за рязане на овощни дървета. Професионалистите и частните потребители оценяват големия комфорт при обслужване точно при продължителна употреба, който се осигурява от щадящи ставите буфери. Осигурителните жлебове на опорното острие спомагат за прецизно рязане със STIHL PB 11, тъй като те надеждно предотвратяват плъзгането на отрязания материал. Жлебът за сок в острието спомага допълнително за чистото изрязване специално при богати на сокове растения.
Кованите остриета са много здрави и заедно с режещата глава с нейното вътрешно смазване се обслужват гладко. За тази цел на шарнира има канал за масло, през който можете да добавите масло за смазване, което бързо и лесно прониква до точката на смазване. Той се грижи да се запази плавното движение на режещата глава. Ножицата за клони PB 11 е подходяща за клони с диаметър до 35 мм.
С практичните принадлежности за лозарски ножици, като например инструмент за заточване и шлифоване STIHL 3 в 1, с който можете да заточвате освен Вашата ножица за клони и други инструменти като брадви, брадвички, ножове и домакински ножици, имате всичко за поддръжката на Вашите инструменти под ръка. Така работата със STIHL PB 11 ще Ви достави много удоволствие в дългосрочен план.
Тази ножица за клони е отличена със знака за качество KWF-Profi на Германския център за горски технологии.

Сервизно обслужване и съвети